mik a jelei és tünetei a nyugtalan láb szindróma?

A négy fő tünetei a nyugtalan láb szindróma (RLS) között

Meg kell mind a négy említett jelek diagnosztizált RLS.

RLS kapta nevét a késztetés, hogy mozgatni a lábát, ha ülve vagy fekve. Ez a mozgás enyhíti a kellemetlen érzéseket, RLS néha okoz. Tipikus mozdulatok

A késztetés, hogy áthelyezése

Emberek, akik RLS leírják a kellemetlen érzéseket a saját végtagjait kúszik, mászik, húzás, viszketés, bizsergés, égő, sajgó, vagy áramütést okozhat. Súlyos RLS okozhat fájdalmas érzéseket. Azonban a fájdalom általában inkább egy fáj, mint egy éles, szúró fájdalom.

kellemetlen érzések

A gyermekek írják RLS tünetek másképp, mint a felnőttek. A gyermekek, a feltétel előfordulhat hiperaktivitás. Azonban ez nem teljesen ismert, hogy a betegségek kapcsolódnak.

A kellemetlen érzések RLS gyakran fordul elő az alsó lábszár (vádli). De az érzelmek is előfordulhat bármely helyen a lábakban vagy a láb. Azt is előfordulhat a karok.

Az érzések tűnik, hogy jön a mélyből a végtagok, nem pedig a felszínen. Általában lesz az érzések mindkét lába. Azonban, az érzések is előfordulhat az egyik lábát, mozog az egyik lábát a másik, vagy befolyásolja az egyik lábát, mint a másik.

Emberek, akik enyhe tünetek észre őket csak akkor, ha ők is, vagy ébren sokáig, mint például a hosszú repülő út, vagy tévénézés közben. Ha elalszik gyorsan, hogy nem lehet a tünetek, amikor lefekszik éjjel.

A kellemetlen érzéseket RLS nem ugyanaz, mint a lábgörcs sok ember kap éjszaka. Lábikragörcs gyakran csak bizonyos izomcsoportok a lába, ami akkor érezni szigorítás. Lábikragörcs okoznak több súlyos fájdalmat és szükség nyújtás az érintett izom enyhítésére.

Néha arthritis vagy perifériás artériás betegség (P.A.D.) is okozhat fájdalmat vagy kellemetlenséget a lábakban. Mozgó végtagok általában rontja a kellemetlen helyett enyhíti azt.

Sokan, akik RLS is nevezett állapot periodikus végtag mozgását alvás (PLMS). PLMS okozza a kar vagy a láb rángatózni vagy bunkó körülbelül minden 10-60 másodperc alvás közben. Ezek a mozgások okozhatja, hogy felébredjen és gyakran kap kevesebb alvás.

PLMS általában befolyásolja a lábak, de ez is hatással lehet a fegyvert. Nem mindenki, aki PLMS is RLS.

RLS lehet, hogy nehéz, hogy esik, vagy aludni. Ha RLS megzavarja az alvást, ha úgy érzik, nagyon fáradt a nap folyamán.

Az alváshiány is megnehezíti, hogy koncentrálni az iskolában vagy a munkahelyén. Nem elég alvás is okozhat depressziót, hangulati ingadozások, és más egészségügyi problémák, mint például a cukorbetegség vagy a magas vérnyomás.

Időszakos Limb Movement alvó

Kapcsolódó alvászavar