tretinoin (helyi úton) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Nagyon fontos, hogy használja ezt a gyógyszert, csak irányított. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez irritációt okozhat a bőrön.

Ne alkalmazza ezt a gyógyszert windburned vagy napégette bőrre vagy a nyílt sebek.

Ne használja ezt a gyógyszert, vagy a szem körül, vagy az ajkak, az orr belsejében. Spread a gyógyszert távol ezeken a területeken is alkalmazni. Ha a gyógyszer véletlenül kap ezeken a területeken, vízzel mossuk egyszerre.

Ez a gyógyszer általában jön beteg irányban. Előtt figyelmesen olvassa el a gyógyszer alkalmazása.

Alkalmazása előtt tretinoin, mossuk le a bőrt szappannal vagy tisztítószerrel és meleg vízzel segítségével a tippeket az ujjaival. Ezután óvatosan pat száraz. Ne dörzsölje az arcát egy szivaccsal vagy mosogatórongy. Várjon 20-30 percig mielőtt ezt a gyógyszert, hogy ellenőrizze, hogy a bőre teljesen száraz. Alkalmazása tretinoin a nedves bőr irritálja a bőrt.

Ahhoz, hogy a krém vagy gél formájában ez a gyógyszer

Tárolás

Ahhoz, hogy a megoldás formájában ez a gyógyszer

Alkalmazása után a gyógyszert, mossa meg a kezét, hogy távolítsa el a gyógyszert, amely továbbra is rájuk.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

A gél termék tűzveszélyes, és távol kell tartani a tűz vagy túlzott hő.