uloric

Generikus név: febuxostat (fe BUX oh stat); Márkanevek: Uloric

Uloric egy vényköteles gyógyszer úgynevezett xantin-oxidáz inhibitor, amely csökkenti a húgysav-termelés a szervezetben. Húgysav építmény vezethet köszvény vagy vesekő.

Uloric kezelésére használják magas koncentrációja a vérben a húgysav köszvényes betegek.

Uloric is fel lehet használni más célokra nem szereplő gyógyszeres kezelés útmutatóban.

Nem szabad használni Uloric ha allergiás a febuxostat vagy ha is kezelik azathioprin (Azasan, Imuran), merkaptopurin (Purinethol), vagy teofillin (Elixophyllin, TheoCap, Theochron, Uniphyl).

Meghozatala előtt Uloric, közölje orvosával, ha Ön vese-, májbetegség, cukorbetegség, szívbetegség, a rák, Lesch-Nyhan szindróma, a korábbi szívroham vagy szélütés, vagy ha valaha szervátültetett.

Lehet, hogy növelte a köszvényes tünet fellángolások, amikor először kezdi szedni Uloric. A legjobb eredmény érdekében tartsa, hogy a gyógyszert, mint irányított. Az orvosa más köszvény gyógyszerek használatát az első 6 hónapos kezelés Uloric.

Az biztos Uloric segíti az Ön állapotát, a vérben vizsgálni kell gyakran. kezelőorvosát.

Nem szabad használni Uloric ha allergiás a febuxostat vagy ha kezelik az olyan, a következő gyógyszereket

azathioprin (Azasan, Imuran); vagy

merkaptopurin (Purinethol).

Annak érdekében, hogy nyugodtan vegye Uloric, közölje orvosával, ha ezek közül bármelyik egyéb feltételek

vesebetegség

májbetegség

szívbetegség

egy korábbi szívroham vagy stroke

rák

Lesch-Nyhan szindróma; vagy

ha korábban már kapott egy szervátültetés (vese, máj, tüdő, szív).

FDA Terhességi kategória C. Nem ismert, hogy Uloric károsíthatja a magzatot. Tájékoztassa orvosát, ha Ön terhes vagy terhességet tervez használata közben ezt a gyógyszert Nem ismert, hogy a febuxosztát kiválasztódik az anyatejbe, vagy ha ez árthat egy ápolási baba. Ne használja ezt a gyógyszert anélkül, hogy orvosával, ha szoptat egy kisbabát.

Vegye Uloric pontosan az orvos által felírt. Ne vegyen nagyobb vagy kisebb mennyiségben vagy hosszabb ideig. Kövesse a vényköteles címkén.

Orvosa esetenként változhat a dózist Uloric, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legjobb eredményeket a gyógykezelésnek.

Lehet, hogy növelte a köszvényes tünet fellángolások, amikor először kezdi szedni Uloric. A legjobb eredmény érdekében tartsa, hogy a gyógyszert, mint irányított. Az orvosa más köszvény gyógyszerek használatát az első 6 hónapos kezelés Uloric.

Az biztos ezt a gyógyszert segít a feltétel, a vérben vizsgálni kell gyakran. kezelőorvosát.

Tárolja Uloric szobahőmérsékleten, távol nedvességtől és a hő.

Vegye be a kihagyott adagot, amint eszébe jut. A kihagyott adagot, ha már majdnem eljött a következő adagot. Ne vegyen be újabb gyógyszert, hogy ki az elmaradt adagot.

Seek sürgősségi orvosi, vagy hívja a Poison Help vonalat 1-800-222-1222.

A túladagolás a Uloric nem várható, hogy készítsen életveszélyes tüneteket.

Kövesse az orvos utasításait korlátozásokat az élelmiszer, ital, vagy a tevékenység közben használja Uloric.

Sürgősségi orvosi segítség, ezek a jelek az allergiás reakció Uloric: csalánkiütés; nehéz légzés; duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok. Hívjon orvost egyszerre, ha van egy komoly mellékhatása, mint a

mellkasi fájdalom vagy nehéz érzés, fájdalom elterjedésének a kar vagy a váll, émelygés, izzadás, általános rossz közérzet

hirtelen zsibbadás vagy gyengeség, különösen az egyik oldalon, a test

hirtelen fejfájás, zavartság, látás, beszéd, vagy a mérleg; vagy

hányinger, hasi fájdalom, hőemelkedés, étvágytalanság, sötét vizelet, agyag színű széklet, sárgaság (a bőr vagy a szemek).

Kevésbé súlyos Uloric mellékhatások a következők lehetnek

hányinger

ízületi fájdalom, duzzanat, vagy merevség

enyhe bőrkiütés; vagy

szédülés.

Ez nem egy teljes listát a mellékhatások, és mások fordulhatnak elő. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088.

Tájékoztassa orvosát az összes gyógyszerről, amit használ, különösen teofillin (Elixophyllin, TheoCap, Theochron, Uniphyl).

Lehet, hogy más kábítószerek, hogy kölcsönhatásba Uloric. Tájékoztassa kezelőorvosát, ha a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket használ. Ez magában foglalja a vitaminok, ásványi anyagok, növényi termékek és gyógyszerek más orvosok által előírt. Ne kezdj egy új gyógyszeres kezelés nélkül hatásos orvosával.

Verzió: 3.01. Felülvizsgálat dátuma: 2011/08/20 09:27:51 ..